Naar OU-master zonder civiel effect, profiel strafrecht (na HBO Rechten)

Master zonder civiel effect, profiel strafrecht - Open Universiteit

Van:  HBO Rechten

Naar:   Master zonder civiel effect, profiel strafrecht

INSCHRIJVEN

Doe de entreetoets en schrijf je nu in voor dit programma!

Toon inschrijfinformatie

Overzicht

  • Duur 12 maanden (indicatie)
  • Kosten € 1.190,-
  • EC 35 studiepunten
  • Instelling Open Universiteit

Introductie

Deze schakel geeft afgestudeerden aan HBO Rechten toegang tot de master met profiel strafrecht van de Open Universiteit, zonder civiel effect. De OU-master Rechtsgeleerdheid biedt een interessant, vernieuwd programma met de mogelijkheid om in de master een afstudeerrichting te kiezen. Het onderwijs is activerend online. Je wordt geacht deel te nemen aan onderwijsactiviteiten en dat stimuleert jou en je collega-studenten om voortgang te maken met je studie. Het onderwijs is gericht op deeltijdstudenten en dus flexibel. Zo vinden veel onderwijsbijeenkomsten plaats in de ‘virtuele klas’. Daar hoef je niet voor van huis.

Een omvang van 30 EC komt overeen met een half jaar voltijds studeren.

Toelichting

Dit voorbeeldprogramma is gebaseerd op een jaar. Er is rekening gehouden met cursussen met een vast of een variabel startmoment. Je bepaalt zelf of je je aan dit tempo houdt. Op youlearn vind je meerdere temposchema's voor dit programma.
Deelname aan bijeenkomsten van JAV is verplicht. Nota bene, zie de cursusbeschrijving voor alle data van de bijeenkomsten JAV voor een optimale planning en voor de regels omtrent inschrijven voor JAV!

Vanaf de afgiftedatum van de toelatingsbeschikking dient u het totale programma Schakelzone Recht binnen drie jaar af te ronden.

Opbouw

Deze schakelzone kent onderstaand cursusprogramma:

jaar 1
                       
                       
                       
                       
sep okt nov dec jan feb maa apr mei jun jul aug

Perspectief

Na het afronden van het schakelprogramma kun je instromen in de master Rechtsgeleerdheid van de Open Universiteit. Afronding van een master zonder civiel effect geeft recht op de mr.-titel of LLM, dus meester in de rechten.

INSCHRIJVEN

Doe de entreetoets en schrijf je nu in voor dit programma!

Toon inschrijfinformatie

Inschrijven

Doe de entreetoets en schrijf je nu in voor dit programma!